Ημιτελικά η Γραμματικοπούλου στην Τσεχία

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tennisnews team Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:11

Την παρουσία της στα ημιτελικά του ZUBR Cup Prerov εξασφάλισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία έχασε μόνο 5 games από τη Suzan Lamens στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σταμάτησε την πορεία της Ολλανδέζας qualifier, κερδίζοντάς την με 6-3, 6-2 μέσα σε 76 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με break νωρίς στο 1ο σετ, για να περάσει μπροστά με 4-1 και έκτοτε δεν έχασε ποτέ το πάνω χέρι. Έκλεισε το σετ στο 9ο game και στο 2ο σετ κέρδισε τα 5 τελευταία games, για να το κερδίσει με 6-2.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Βαλεντίνης στο Prerov της Τσεχίας. Μέχρι τώρα δεν έχει χάσει σετ στην εβδομάδα αυτή η 23χρονη Ελληνίδα, που επιβλήθηκε της Τσέχας Anna Siskova με 6-4, 6-2 και της Αμερικανίδας Elizabeth Halbauer με 6-0, 6-3 στους πρώτους γύρους.

Στα ημιτελικά του ZUBR Cup, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Grace Min, που κέρδισε την Τσέχα Jesika Maleckova με 6-1, 6-4. Η 26χρονη Min είναι μια παίκτρια που έχει βρεθεί στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης στο παρελθόν, ενώ τώρα βρίσκεται στο Νο.297.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots