Αγωνίστηκε στο Ντουμπάι η Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tennisnews team Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 - 11:08

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αγωνίστηκε στο Ντουμπάι και στο πολύ δυνατό τουρνουά των 100.000 δολαρίων - στο οποίο συμμετέχουν 12 Top 100 παίκτριες αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από τη Ρουμάνα Elena Gabriele Ruse, Νο.9 στο προκριματικό ταμπλό και Νο.177 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-2, 7-5.

Έτσι, η προσπάθεια της Βαλεντίνης στο Ντουμπάι και στο 23rd Al Habtoor Tennis Challenge ολοκληρώθηκε νωρίς, με την Ελληνίδα να αφήνει γρήγορα το εμιράτο, ώστε να ταξιδέψει στον επόμενο προορισμό της. Την επόμενη εβδομάδα, θα αγωνιστεί στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Selva Gardena στη βόρεια Ιταλία.

Στη διοργάνωση των 100.000 δολαρίων του Ντουμπάι, αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίζονται πολύ δυνατές παίκτριες τόσο στο κυρίως ταμπλό, όσο και στα προκριματικά. Το τουρνουά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια WTA διοργάνωση, καθώς στο κυρίως ταμπλό συμμετέχουν 12 παίκτριες από το κυρίως ταμπλό, με κορυφαίες (βάσει κατάταξης), τις Kristina Mladenovic (No.49 WTA), Polona Hercog (No.52), Heather Watson (No.59), Anna Blinkova (No.60), Katerina Siniakova (No.64) και Barbora Krejicikova (No.65). Η τελευταία είσοδος στο κυρίως ταμπλό ήταν η Κινέζα Xiyu Wang, Νο.123 στον κόσμο, ενώ οι περισσότερες παίκτριες του προκριματικού ταμπλό, βρίσκονται στο Top 200.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots