Δεν τα κατάφερε η Γραμματικοπούλου

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 20:49

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα στα τρια σετ από τη Ρουμάνα Nicoleta-Catalina Dascalu, στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Αμβούργου στη Γερμανία.

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία της στο Άμπου Ντάμπι και το WTA 500 τουρνουά, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Hamburger Tennis-Verband στο Αμβούργο.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Ρουμάνας Dascalu, γνωρίζοντας την ήττα με 3-6, 6-2, 6-2, σε έναν αγώνα που ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια.

Η Βαλεντίνη έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο indoor τουρνουά της Γερμανίας, καθώς αύριο θα μπει στη μάχη των προημιτελικών στα διπλά, όπου συνεργάζεται με τη Ρωσίδα Ekaterina Yashina.

Οι δυο τους, θα τεθούν αντιμέτωπες με τις κορυφαίες παίκτριες του ταμπλό, τη Νορβηγή Ulrikke Eikeri, No.135 στην παγκόσμια κατάταξη στα διπλά και Νο.260 στα μονά, και την Πολωνή Paula Kania-Chodun, No.128 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots