Στα προημιτελικά του Oeiras η Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 - 14:35

Νέα πολύ καλή εμφάνιση και straight sets νίκη πέτυχε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο Oeiras της Πορτογαλίας, για να μπει στην προημιτελική φάση του Oeiras Ladies των 25.000 δολαρίων.

Η Βαλεντίνη έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην 30χρονη Conny Perrin, για να κερδίσει την Ελβετίδα με 6-4, 6-2 σε 78 λεπτά.

Η Perrin βρίσκεται στο Νο.8 του ταμπλό και στο Νο.272 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, ενώ παλιότερα έχει περάσει και από το Νο.134.

Η Βαλεντίνη, η οποία είναι στο Νο.10 του ταμπλό και στο Νο.279 του κόσμου, βρέθηκε πίσω με 3-4 στο 1ο σετ, κατάφερε όμως να κυριαρχήσει τα επόμενα λεπτά και να διατηρήσει αυτή την υπεροχή έως το τέλος της αναμέτρησης, την οποία ολοκλήρωσε κερδίζοντας τα 9 από τα 11 τελευταία games.

Θυμίζουμε πως στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε απευθείας με bye, η Ελληνίδα παίκτρια είχε κερδίσει την Ισπανίδα Yvonne Cavalle-Reimers με 6-4, 6-0.

Με τη δεύτερη straight sets νίκη της εξασφάλισε μια θέση για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Oeiras, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Λευκορωσίδα Shalimar Talbi, Νο.16 στο ταμπλό, είτε την Ισπανίδα Maria Gutierrez Carrasco, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots