Έφτασε πολύ κοντά η Αργυροκαστρίτη

 
Μαριάννα Αργυροκαστρίτη
Μαριάννα Αργυροκαστρίτη
tn team Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 21:02

Ένα πολύ καλό τουρνουά έκανε στο Monastir της Τυνησίας η Μαριάννα Αργυροκαστρίτη, η οποία πέτυχε 2 νίκες, "άγγιξε" την 3η, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα στον τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Καλή παρουσία είχε η 19χρονη Μαριάννα στο διεθνές επαγγελματικό τουρνουά 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Magic Hotel Tours, στο Monastir της Τυνησίας.

Η νεαρή Ελληνίδα, η οποία αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ για το πανεπιστήμιο του Arizona State, κέρδισε στην πρώτη της αναμέτρηση την Ινδή Vibhasree Gowda με 6-0, 6-2.

Στη συνέχεια απέκλεισε την Αμερικανίδα Gianna Pielet με 7-6 (5), 3-6, 10-7, έπειτα από δύσκολη μάχη, ενώ μάχη έδωσε και σήμερα για τον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όμως αυτή τη φορά ηττήθηκε από την Αμερικανίδα Katja Wiersholm, με 6-4, 3-6, 10-7.

Η Μαριάννα είχε αγωνιστεί και την προηγούμενη εβδομάδα στο Monastir, πετυχαίνοντας μια νίκη και μια ήττα εκείνη τη φορά. Αυτά ήταν τα πρώτα βαθμολογούμενα τουρνουά της ITF στα οποία συμμετείχε από το Νοέμβριο του 2018 και τα πήγε αρκετά καλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots