Μπήκε κυρίως ταμπλό στο Futures της Μαδρίτης η Καρανταλή

 
Μπήκε κυρίως ταμπλό στο Futures της Μαδρίτης η Καρανταλή
tn team Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 20:19

Η Έλενα Καρανταλή πέτυχε 3 συνεχόμενες νίκες στα προκριματικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF στη Μαδρίτη και προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό Futures διοργάνωσης.

Η μόλις 17χρονη Ελληνίδα, η οποία τον τελευταίο καιρό έκανε πολύ σπουδαίες εμφανίσεις στα διεθνή juniors τουρνουά της ITF που έγιναν στην Καταλονία, πετυχαίνει απτόητη νίκες και στο επαγγελματικό επίπεδο, παίρνοντας την πρώτη της πρόκριση σε κυρίως ταμπλό Futures διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα κέρδισε 3 παιχνίδια από την Κυριακή μέχρι σήμερα στο χωμάτινο 15άρι της Μαδρίτης, για να βγει χωρίς χαμένο σετ από τα προκριματικά.

Στον 1ο γύρο κέρδισε την Ισπανίδα Carlota Corte με 6-3, 6-2. Στη συνέχεια απέκλεισε την Αμερικανίδα Isabella Barrera Aguirre με 6-4, 7-6 (4), ενώ σημερα κέρδισε και την Σουηδέζα Isabel Skoog, με 6-1, 7-6 (5).

Αύριο, στο ντεμπούτο της ουσιαστικά στο ITF Circuit, θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Angelica Raggi, που είναι 25 ετών και βρίσκεται στο Νο.925 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - με career high στο Νο.515.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots