Εντυπωσιάζει η Καρανταλή στη Γέιδα

 
Εντυπωσιάζει η Καρανταλή στη Γέιδα
tn team Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 - 19:00

Νέα εντυπωσιακή εβδομάδα πραγματοποιεί η Έλενα Καρανταλή, η οποία συνεχίζει τις μεγάλες πορείες στην Καταλονία και προελαύνει στο 60άρι τουρνουά της Γέιδα.

Μετά από τις δυο καλές εβδομάδες που είχε σε Ζιρόνα και Ταραγόνα, όπου έφτασε μέχρι τις "16" και μέχρι την 8άδα αντίστοιχα ξεκινώντας και στα 2 τουρνουά από τα προκριματικά, η 17χρονη Έλενα Καρανταλή κάνει ακόμα ένα καλύτερο τουρνουά αυτή την εβδομάδα στη Γέιδα!

Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της στην Καταλονία και ήδη μετράει 6 διαδοχικές νικες στη Γέιδα, για να μπει στην καλύτερη 4άδα του τουρνουά της J60 κατηγορίας της ITF, έχοντας ξεκινήσει μάλιστα και σ' αυτό από τα προκριματικά.

Δεν έχασε κανένα σετ μέχρι τώρα η Έλενα, η οποία κέρδισε στα προκριματικά την Ισπανίδα Indira Delgado Henarejos με 7-6 (4), 6-3, την Καναδή Nikol Kedun με 6-0, 6-2 και την Καζάκα Malika Kabdesh με 6-2, 6-4.

Στο κυρίως ταμπλό ξεκίνησε με δυο άνετες επικρατήσεις, αποκλείοντας στον 1ο γύρο την Ισπανίδα Maria Pardo Florensa με 6-0, 6-1 και στον 2ο μια ακόμα Ισπανίδα, την Alexia Gonzalez Galino, με 6-1, 6-1.

Σήμερα έπαιξε με τη Ρωσίδα Anna Shkutova για την προημιτελική φάση και μετά από ένα δυνατό παιχνίδι πανηγύρισε τη νίκη με 7-5, 6-2.

Έχει ήδη 17 παιχνίδια στις 3 τελευταίες εβδομάδες και συνεχίζει η αθλήτρια της Ad In Tennis Academy της Βαρκελώνης, η οποία θα παίξει αύριο με την Valentina Abril Bruno από την Αργεντινή. Θα είναι ο 18ος αγώνας της στις τελευταίες 20 μέρες και θα αναζητήσει την 16η νίκη της, σ' αυτά τα 18 ματς!

Μια νίκη που αν έρθει θα την βάλει στον 2ο τελικό της καριέρας της σε ITF διοργάνωση και σημαντικότερο βάσει κατηγορίας, αφού ο πρώτος ήταν στο J5 τουρνουά (σημ. J30) του Mijas Costa στην Ισπανία το 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots