1ος τελικός σε 60άρι για την Καρανταλή

 
1ος τελικός σε 60άρι για την Καρανταλή
tn team Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 - 20:19

Στον μεγαλύτερο τελικό της σε ITF διοργάνωση θα παίξει η Έλενα Καρανταλή αύριο στη Γέιδα, με την Ελληνίδα τενίστρια να πανηγυρίζει σήμερα την 16η νίκη της στις τελευταίες 20 μέρες!

16 νίκες στα 18 τελευταία της παιχνίδια και όλα αυτά μέσα σε 20 μέρες μετράει η Έλενα Καρανταλή, η οποία προκρίθηκε στον σημαντικότερο τελικό της σήμερα, στο J60 τουρνουά της Γέιδα στην Καταλονία.

Η 17χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία προπονείται στην Ad In Tennis Academy της Βαρκελώνης, προέρχεται από δυο πολύ καλές εβδομάδες στη Ζιρόνα και στην Ταραγόνα, αλλά αυτή την εβδομάδα στη Γέιδα τα πάει καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά κατάφερε να μπει στον τελικό, πανηγυρίζοντας σήμερα την 7η συνεχόμενη νίκη της στο τουρνουά, αλλά και την 7η στις τελευταίες 6 ημέρες!

Αν και το φινάλε του ημιτελικού ήταν ατυχές, με την Valentina Abril Bruno να εγκαταλείπει το ματς στα μέσα του 1ου σετ (η Καρανταλή ήταν μπροστά με 4-3), ήταν και μια καλή συγκυρία για την Ελληνίδα παίκτρια, που δεν δαπάνησε πολλή ενέργεια κι έτσι θα μπορέσει να τα δώσει όλα στον πολύ δύσκολο αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Anastasia Huijegoms, Νο.3 στο ταμπλό.

Για 2η φορά στην καριέρα της θα βρεθεί σε έναν τελικό ITF διοργάνωσης στα μονά η Καρανταλή, η οποία ήταν φιναλίστ στο J30 τουρνουά του Mijas Costa στην Ισπανία το 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots