Απέκλεισε για 2η σερί εβδομάδα το Νο.1 του ταμπλό η Καρανταλή

 
Απέκλεισε για 2η σερί εβδομάδα το Νο.1 του ταμπλό η Καρανταλή
tn team Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 - 12:06

Μια ακόμα καλή εβδομάδα στα διεθνή ITF τουρνουά της Καταλονίας είχε η Έλενα Καρανταλή, η οποία μάλιστα απέκλεισε για 2ο διαδοχικό τουρνουά την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό, για να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά στο J60 τουρνουά της Ταραγόνας.

Για 2η διαδοχική εβδομάδα, η Καρανταλή ξεκίνησε από τα προκριματικά και έκανε μια μεγάλη πορεία στα διεθνή τουρνουά της Καταλονίας. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε στο J30 της Ζιρόνα και πέτυχε 4 νίκες, για να φτάσει στην καλύτερη 16άδα. Μεταξύ άλλων απέκλεισε την Ισπανίδα Carlota Garcia Alonso, No.1 στο ταμπλό και Νο.757 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια.

Αυτή την εβδομάδα συμμετείχε στο J60 τουρνουά της Ταραγόνας και σημείωσε 5 νίκες, για να φτάσει μέχρι την τελική 8άδα. Απέκλεισε για 2η διαδοχική εβδομάδα και το Νο.1 του ταμπλό, την Ουκρανίδα Sabrina Tolstova, No.475 στον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, στα προκριματικά η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε κατά σειρά τις Ισπανίδες Ivet Sala Sanchez με 6-1, 6-3, την Ana Lopez Bonet με 6-4, 6-4 και τη Maria Diago Martin με 6-2, 6-1.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό κέρδισε μια ακόμα Ισπανίδα, την Carla Guerrero Calvo, με 6-2, 6-3, ενώ στη φάση των "16" έκανε τη μεγάλη νίκη επί της Tolstova, με 6-2, 6-3.

Στα προημιτελικά έδωσε μεγάλη μάχη με την Sara Conde από την Αργεντινή, αλλά υπέστη την ήττα στο τέλος με 6-0, 6-7 (4), 6-4.

Στο διπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της Ταραγόνας, η Καρανταλή έπαιξε με την Ισπανίδα Valentina Sanchez Bronzetti και έφτασε επίσης ως τα προημιτελικά.

Στο πρώτο τους παιχνίδι οι δυο τους κέρδισαν τις Ισπανίδες Maria Diago Martin και Adriana Monlleo Ramos 6-4, 7-6 (4), αλλά στα προημιτελικά ηττήθηκαν από την Περουβιανή Yleymi Lugiana Muelle Valdez και την Ισπανίδα Carla Muro Castellvi με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots