Ολοκλήρωσε την καλή παρουσία στη Μαδρίτη η Καρανταλή

 
Ολοκλήρωσε την καλή παρουσία στη Μαδρίτη η Καρανταλή
tn team Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 16:40

Η Έλενα Καρανταλή ολοκλήρωσε σήμερα την καλή της παρουσία στο τουρνουά 15.000 δολαρίων της Μαδρίτης, γνωρίζοντας την ήττα από την πολύ δυνατή Angelica Raggi. Τριες νίκες σημείωσε στο κλαμπ του Chamartin η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια.

Για πρώτη φορά στην καριέρα της συμμετείχε σε κυρίως ταμπλό επαγγελματικής ITF διοργάνωσης η Έλενα Καρανταλή αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά 15.000 δολαρίων του Chamartin στη Μαδρίτη, η οποία πέτυχε 3 νίκες στα προκριματικά για να κερδίσει πανάξια αυτή την πρώτη συμμετοχή της.

Συγκεκριμένα κέρδισε την Ισπανίδα Carlota Corte με 6-3, 6-2, την Αμερικανίδα Isabella Barrera Aguirre με 6-4, 7-6 (4) και την Σουηδέζα Isabel Skoog με 6-1, 7-6 (5).

Σήμερα αντιμετώπισε τη δυνατή Ιταλίδα, Angelica Raggi, Νο.925 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτή τη στιγμή και παλιότερα και Νο.525.

Και στα 2 σετ βρέθηκε πίσω με 0-4 η 17χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία πάλεψε, κατάφερε να μειώσει και να κρατηθεί για αρκετή ώρα στον αγώνα, αλλά μετά από 1 ώρα και 22 λεπτά υπέστη την ήττα με 6-2, 6-3, με το αποτέλεσμα να αδικεί την καλή εικόνα της.

Θυμίζουμε πως η Καρανταλή, η οποία προπονείται στην Ad In Tennis Academy της Βαρκελώνης, προέρχεται από έναν εκπληκτικό Μάιο, στον οποίο συμμετείχε σε 4 διοργανώσεις της ITF στα juniors, καταφέρνοντας με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της να κατακτήσει τον 1ο τίτλο της, στο J60 τουρνουά της Γέιδα, να φτάσει σε ακόμα έναν ημιτελικό και έναν προημιτελικό, ενώ συνολικά κέρδισε τους 23 από τους 26 αγώνες που έδωσε!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots