Φιναλίστ η Γραμματικοπούλου στο Βέλγιο

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου © Neal Trousdale/opentennis.ro
tn team Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 - 14:42

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου είχε ακόμα ένα πολύ καλό τουρνουά στα διπλά αυτή την εβδομάδα, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Korksijde στο Βέλγιο.

Η Γραμματικοπούλου συνεργάστηκε με τη Valentina Ivakhnenko από τη Ρωσία αυτή την εβδομάδα στο Korksijde του Βελγίου και μοιράστηκαν το Νο.1 του ταμπλό, στο Flanders Ladies Trophy Korksijde.

Πέρασαν απευθείας στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, όπου κέρδισαν τη Ρωσίδα Ekaterina Kazionova και την Τσέχα Anastasia Zarycka με 6-2, 6-2.

Στα ημιτελικά κέρδισαν τη Ρωσίδα Vlada Koval και τη Γαλλίδα Carole Monnet με 6-2, 6-4, για να μπουν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν από το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τη Lina Gjorcheska (Βόρεια Μακεδονία) και τη Valeriya Strakhova (Ουκρανία), με 4-6, 4-6.

Αυτός ήταν ο 9ος τελικός για τη Βαλεντίνη για φέτος στα διπλά. Κάνει μια πολύ καλή χρονιά η 24χρονη Ελληνίδα, η οποία έχει σκαρφαλώσει στο Νο.143 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών στη WTA. Αποκορύφωμα της χρονιάς ήταν ο 1ος τελικός της σε WTA διοργάνωση στη Λωζάνη, ενώ απ' αυτούς τους 9 τελικούς έχει κερδίσει τους 4, στο τουρνουά 60.000 δολαρίων του Stare Splavy (με τη Richel Hogenkamp), καθώς και στα 25.000 δολαρίων του Montemor-O-Novo (με Ulrikke Eikeri), του Villa Maria (με Hogenkamp) και της Μόσχας (με Anastasia Zakharova).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots