Εγκατέλειψε η Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:54

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σημερινή της αναμέτρηση με την Jenna DeFalco στο Γιοχάνεσμπουργκ, εξαιτίας ενός τραυματισμού που την ταλαιπωρεί από το US Open.

Η Βαλεντίνη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από την πολύ καλή παρουσία της στο US Open, όπου κατάφερε να μπει για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης και να πετύχει και την πρώτη της νίκη εκεί, μπαίνοντας στον 2ο γύρο.

Η επιστροφή της ωστόσο δεν ήταν ιδανική, αφού μετά από δυο σετ και το σκορ ισόπαλο στο 7-6 (4), 3-6, η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια εγκατέλειψε τον αγώνα της με την Αμερικανίδα DeFalco για το τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Γιοχάνεσμπουργκ, εξαιτίας ενοχλήσεων στην περιοχή του θώρακα. Πρόκειται για έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί από το US Open.

Η Βαλεντίνη, η οποία είχε κερδίσει το 1ο σετ και είχε προηγηθεί με break στο 2-0 και στο 3-2 στο 2ο, δεν κατάφερε να κερδίσει άλλο game και έχασε 4 στη σειρά, για να υποκύψει τελικά στον τραυματισμό και να ολοκληρώσει άδοξα την προσπάθειά της, μετά από 1 ώρα και 37 λεπτά στο court.

Χθες είχε παίξει και στο διπλό, όπου μαζί με τη Ρωσίδα Elizaveta Koklina ηττήθηκαν από τη Γαλλίδα Caroline Romeo και τη Βελγίδα Eliessa Vanlangendonck, με 2-6, 4-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots