2ος συνεχόμενος προημιτελικός για την Κορδολαίμη

 
2ος συνεχόμενος προημιτελικός για την Κορδολαίμη
tn team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:18

Για 2η διαδοχική εβδομάδα, η Ελένη Κορδολαίμη προκρίθηκε στα προημιτελικά της ITF Pro διοργάνωσης 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Monastir της Τυνησίας.

Η Κορδολαίμη συνεχίζει το νικηφόρο της σερί στο τουρνουά στο hardcourt τουρνουά του Monastir στην Τυνησία, κερδίζοντας σήμερα την Αυστριακή Arabella Koller, με 7-5, 6-3.

Ήταν δυο κλειστά σετ και ένας αγώνας που πλησίασε τις 2,5 ώρες σε διάρκεια, με την 29χρονη Ελληνίδα να ανατρέπει το 0-2 και το 1-3 στο 1ο σετ, στο οποίο ισοφάρισε σε 3-3 και χάρη σε ένα πολύ σημαντικό break πέρασε μπροστά με 6-5 και το κατέκτησε με 7-5.

Και το 2ο σετ ήταν κλειστό, αλλά η Κορδολαίμη έκανε ένα κρίσιμο break για να περάσει μπροστά με 4-3. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της από το 15-30, έφτασε στο 5-3 και με νέο break "κλείδωσε" τη νίκη της, έπειτα από 2 ώρες και 27 λεπτά αγώνα.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για την Κορδολαίμη αυτή την εβδομάδα, αφού ξεκίνησε την προσπάθειά της στη διοργάνωση του Monastir από τα προκριματικά, όπου πέτυχε 3 νίκες. Επίσης προκρίθηκε στον 2ο συνεχόμενο προημιτελικό της, αφού ήταν στην 8άδα και στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας του Monastir.

Η Κορδολαίμη θα επιστρέψει στην παγκόσμια κατάταξη μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις της στο Monastir και τους back-to-back προημιτελικούς. Θυμίζουμε πως επέστρεψε στο επαγγελματικό tour μετά από 3 χρόνια μόλις δυο μήνες πριν και έχει λάβει μέρος σε 4 διοργανώσεις της ITF έκτοτε.

Αύριο η Κορδολαίμη θα διεκδικήσει και την πρόκρισή της στον πρώτο ημιτελικό μετά την επιστροφή της, αντιμετωπίζοντας την Κινέζα Xinxin Yao, που είναι 18 ετών και βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό και στο Νο.588 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots