Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για την Κορδολαίμη

 
Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για την Κορδολαίμη
tn team Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 - 21:47

Η Ελένη Κορδολαίμη συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της στο Monastir της Τυνησίας και με το 2 στα 2 στα προκριματικά, εξασφάλισε μια ακόμα συμμετοχή σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης 15.000 δολαρίων.

Η Κορδολαίμη δεν συνάντησε δυσκολίες απένανιτ στη Maria Kalyakina από τη Ρωσία, παίρνοντας τη νίκη με 6-2, 6-2 και εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Αυτή ήταν η 2η νίκη της 29χρονης Ελληνίδας τενίστριας στα προκριματικά της hardcourt διοργάνωσης της ITF, αφού χθες είχε συντρίψει τη Γερμανίδα Katharina Rothacker με 6-0, 6-1.

Θυμίζουμε πως η Κορδολαίμη έχει επιστρέψει στο επαγγελματικό τένις εδώ και λίγους μήνες, από τον περασμένο Αύγουστο, έχοντας πολύ καλά αποτέλεσματα. Πριν τρεις εβδομάδες, στο προτελευταίο τουρνουά που αγωνίστηκε, είχε φτάσει μέχρι τον τελικό. Έχει παίξει ακόμα σε δυο προημιτελικούς, από τα 6 τουρνουά που έχει λάβει μέρος συνολικά.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό του τουρνουά αυτής της εβδομάδας, η Κορδολαίμη θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στην ταλαντούχα Oceane Babel από τη Γαλλία, που είναι μόλις 18 ετών και βρίσκεται στο Νο.452 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης κάτω των 18 της ITF.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots