Εντυπωσιακή διπλή πρόκριση για την Κορδολαίμη

 
Εντυπωσιακή διπλή πρόκριση για την Κορδολαίμη
tn team Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 - 19:13

Δυο εντυπωσιακές προκρίσεις πήρε σήμερα στο Monastir η Ελένη Κορδολαίμη, η οποία στα μονά έχασε μόνο 3 games από την κορυφαία του ταμπλό, Oceane Babel, για να μπει στη φάση των "16", ενώ στα διπλά προκρίθηκε στα προημιτελικά, χάνοντας 2 games.

Αντιμετωπίζοντας την ταλαντούχα Γαλλίδα Oceane Babel, που ήταν στο Νο.1 του ταμπλό και στα 18 της χρόνια βρίσκεται στο Νο.452 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, η Ελένη Κορδολαίμη ήταν εντυπωσιακή και επιβλήθηκε με 6-0, 6-3, σε 70 μόλις λεπτά αγώνα.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir, κέρδισε τα 7 πρώτα games της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 6-0, 1-0.

Η Babel πέρασε στην αντεπίθεση και με 3 κερδισμένα games στη σειρά προηγήθηκε με 3-1, όμως η Κορδολαίμη σταμάτησε την αντεπίθεση της Γαλλίδας και έκανε ένα δικό της σερί 5 κερδισμένων games, για να πάρει και το 2ο σετ, με 6-3.Αυτή ήταν η 3η κατά σειρά νίκη της Κορδολαίμη στο τουρνουά του Monastir, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τη Γερμανίδα Alexa Volkov, για μια θέση στα προημιτελικά.

Στο μεταξύ θα είναι και στα προημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με την Αιγύπτια Merna Refaat κέρδισαν σήμερα τις Ρωσίδες Maria Kalyakina και Polina Pavlova με 6-1, 6-1, σε 47 μόλις λεπτά.

Αύριο, Κορδολαίμη και Refaat θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδέζα Demi Tran και τη Βελγίδα Amelia Waligora, για μια θέση στα ημιτελικά της hardcourt διοργάνωσης της Τυνησίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots