Πρόκριση στο διπλό για τη Χριστοφή

 
Πρόκριση στο διπλό για τη Χριστοφή
tn team Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - 17:23

Στα προημιτελικά του διπλού προκρίθηκε η Ελένη Χριστοφή στο τουρνουά 15.000 δολαρίων της Αττάλειας στην Τουρκία, η οποία νωρίτερα ολοκλήρωσε την πορεία της στη φάση των "16" στα μονά.

Η Χριστοφή "λύγισε" μετά από ένα κλειστό παιχνίδι από τη Ρωσίδα Valeriya Olyanovskaya, Νο.6 στο ταμπλό, με 7-5, 6-2, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Η Χριστοφή επέστρεψε από το 0-2 και το 1-3 στο 1ο σετ, το οποίο ήταν πολύ αμφίρροπο μέχρι το τέλος. Η Olyanovskaya κατάφερε να διατηρήσει ένα ισχνό προβάδισμα και με ένα break στο 12ο game πήρε τελικά το σετ με 7-5.

Και το 2ο σετ ήταν κλειστό στο ξεκίνημα, με τη Χριστοφή να ακολουθεί τη Ρωσίδα στο σκορ μέχρι το 2-2, όμως η τελευταία κέρδισε τα 4 επόμενα games και "σφράγισε" την πρόκρισή της στην 8άδα, μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά παιχνιδιού.

Η Χριστοφή συνεχίζει να έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο χωμάτινο τουρνουά της Αττάλειας, καθώς μαζί με μια άλλη Ρωσίδα, την Anna Ureke, κέρδισαν την Αυστριακή Stefanie Auer και τη Γερμανίδα Caroline Brack με 6-0, 6-2, για να προκριθούν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Ολλανδέζες Rikke De Koning και Marente Sijbesma.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots