Διπλή πρόκριση για Αδαλόγλου στο Monastir

 
Διπλή πρόκριση για Αδαλόγλου στο Monastir
tn team Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 22:20

Η Μάγδα Αδαλόγλου απέκλεισε την κορυφαία του προκριματικού ταμπλό σε μια πολύ καλή εμφάνιση για να εξασφαλίσει την είσοδό της στο βασικό ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Monastir της Τυνησίας, ενώ προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού.

Μια πολύ καλή μέρα ήταν η σημερινή για τη Μάγδα Αδαλόγλου, στα σκληρά γήπεδα του Hotel Skanes Family στο Monastir της Τυνησίας.

Στα προκριματικά του μονού, η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 2 στα 2 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού απέκλεισε την κορυφαία του ταμπλό, Valeria Koussenkova, με 6-3, 6-0.

Χθες είχε κερδίσει και τη Γαλλίδα Jade Marie με 6-4, 7-5 και χάρη στη 2η νίκη της σήμερα, πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Eliessa Vanlangendonck, Νο.5 στο ταμπλό, Νο.299 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF και Νο.896 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Αδαλόγλου προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με τη Γαλλίδα συμπαίκτριά της, Yaroslava Bartashevich, κέρδισαν τις Νο.4 του ταμπλό, την Ιταλίδα Ginevra Parentini Vallega και τη Γαλλίδα Alyssa Reguer, με 6-3, 6-3. 

Στα προημιτελικά η Αδαλόγλου και η Bartashevich θα αντιμετωπίσουν την Τυνήσια Feryel Ben Hassen και τη Γαλλίδα Selya Rakki.

Να σημειωθεί πως η Αδαλόγλου έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες στα διπλά στο Monastir, αφού στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας είχε κερδίσει τον τίτλο - τον πρώτο τίτλο της σε ITF Pro διοργάνωση - μαζί με τη Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots