Ζευγάρωσε τις νίκες της η Βαλεντίνη

 
Ζευγάρωσε τις νίκες της η Βαλεντίνη
tn team Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 17:13

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε μόνο 4 games από την Chia Yi Tsao και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Monastir. Στα ημιτελικά του διπλού μπήκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Γραμματικοπούλου έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στο Monastir της Τυνησίας, κερδίζοντας την Tsao από την Ταϊπέι με 6-2, 6-2.

Και στα δυο σετ η Βαλεντίνη ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο. Στο 1ο σετ κέρδισε τα 5 από τα 6 πρώτα games και προηγήθηκε με 5-1, ενώ στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και μετά την προσωρινή αντίδραση της Tsao και τη μείωση σε 3-2, κέρδισε τα 3 επόμενα games και "κλείδωσε" τη νίκη της σε 1 ώρα και 43 λεπτά αγώνα.

Η Γραμματικοπούλου, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.200 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε κερδίσει και προχθες χωρίς να κινδυνέψει, με 6-1, 6-3, την Κροάτισσα Tereza Mrdeza.

Αύριο για τα προημιτελικά, η 25χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει την ανερχόμενη Σέρβα Lola Radivojevic, που είναι 18 ετών και βρίσκεται στο Νο.337 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης, η Σαπφω Σακελλαρίδη και η Ρουμάνα Oana Gavrila, οι οποίες βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό, κέρδισαν τις Βουλγάρες Denislava Glushkova και Gebriela Mihaylova με 6-3, 6-2.

Αύριο, Σακελλαρίδη και Gavrilva θα παίξουν στα ημιτελικά, απέναντι στις Νο.4 του ταμπλό, την Ρωσίδα Anastasia Kovaleva και την Κινέζα Sijia Wei.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots