Στον τελικό του διπλού η Σακελλαρίδη

 
Στον τελικό του διπλού η Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 16:38

Ακόμα έναν τίτλο θα διεκδικήσουν η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Oana Gavrila, που προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir. Εκτός ημιτελικών έμεινε στα μονά η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Σακελλαρίδη και η Gavrila, οι οποίες είναι στο Νο.1 του ταμπλό του διπλού στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF του Monastir, επικράτησαν της Ρωσίδας Anastasia Kovaleva και της Κινέζας Sijia Wei, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-3, 4-6, 10-6.

Αύριο η 19χρονη Ελληνίδα, η οποία είναι εδώ και 2 εβδομάδες Νο.1 στη χώρα μας στα διπλά και Νο.182 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, μαζί με τη Ρουμάνα συμπαίκτριά της, θα αντιμετωπίσουν τη Γιαπωνέζα Miho Kuramochi και την Ταϊβανή Chia Yi Tsao.

Θα διεκδικήσουν τον 2ο τίτλο τους στο Monastir μαζί, ενώ η Σακελλαρίδη θα διεκδικήσει τον 13ο τίτλο της συνολικά σε διοργάνωση της ITF στα διπλά, 7ο σε 25άρι τουρνουά.

Νωρίτερα σήμερα, για το ταμπλό του μονού, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά, καθώς ηττήθηκε από την ανερχόμενη Σέρβα Lola Radivojevic με 6-3, 6-2.

Η Βαλεντίνη πέτυχε 2 νίκες αυτή την εβδομάδα στο Monastir, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην προημιτελική φάση. Η 18χρονη Σέρβα θα αντιμετωπίσει αύριο την Κινέζα Sijia Wei για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots