Πρόκριση στο διπλό για τη Βαλεντίνη

 
Πρόκριση στο διπλό για τη Βαλεντίνη
tn team Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 22:10

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση των 40.000 δολαρίων του Πόρτο στην Πορτογαλία, αλλά έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο τουρνουά, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του διπλού.

Η Γραμματικοπούλου και η Ελβετίδα συμπαίκτριά της, Ylena In-Albon, κέρδισαν στην πρεμιέρα τους στα διπλά τις Γαλλίδες Emeline Dartron και Lucie Nguyen Tan με 6-2, 6-4, για να προκριθούν στην προημιτελική φάση του τουρνουά των 40.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε και στα μονά νωρίτερα, όπου όμως γνώρισε την ήττα για τον 1ο γύρο από την Ισπανίδα lucky loser, Lucia Cortez Llorca, με 6-4, 6-2.

Στο τουρνουά του Πόρτο αγωνίζεται και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία κέρδισε την Cortez Llorca με 6-1, 7-5 χθες και μπήκε στο ταμπλό μέσα από τα προκριματικά.

Αύριο η Σαπφώ θα παίξει για τον 1ο γύρο με την επίσης qualifier Maria Bondarenko από τη Ρωσίδα. Επίσης θα παίξει και στο διπλό, όπου μαζί με την Κροάτισσα Mariana Drazic θα αντιμετωπίσουν τις Riya Bhatia και Celia Cervino Ruiz.

Η Γραμματικοπούλου θα επιστρέψει την Πέμπτη στα γήπεδα του Monte Aventino του Πόρτο, για να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του διπλού τις κορυφαίες παίκτριες του ταμπλό, τις Πορτογαλίδες Francisca και Matilde Jorge.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots