Πέρασε το πρώτο εμπόδιο η Βαλεντίνη στην Μπανγκαλόρ

 
Πέρασε το πρώτο εμπόδιο η Βαλεντίνη στην Μπανγκαλόρ
tn team Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 - 18:08

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στην Μπανγκαλόρ της Ινδίας.

Δεν είχε το ευκολότερο μεσημέρι, αλλά πήρε τη νίκη στα 3 σετ η Γραμματικοπούλου, η οποία επικράτησε της Ρουμάνας Elena-Teodora Cadar με 6-2, 5-7, 6-4 και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του PBI-CSE 25K Open.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.197 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, όμως έχασε ένα προβάδισμα με 6-2, 4-2 και αναγκάστηκε να διεκδικήσει την πρόκριση σε 3ο σετ.

Εκεί μάλιστα βρέθηκε πίσω με 3-4, αλλά στο πολύ κρίσιμο αυτό σημείο ήταν καλύτερη από τη Ρουμάνα, κέρδισε 3 games στη σειρά και εξασφάλισε την είσοδό της στην 16άδα της indoor διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων.

Αύριο, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει την Ινδή Rutuja Bhosale, Νο.418 στην παγκόσμια κατάταξη, για μια θέση στα προημιτελικά.

Η Γραμματικοπούλου αγωνίζεται και στο διπλό, όπου έκανε από χθες την πρεμιέρα της μαζί με την Ekaterina Reyngold, κερδίζοντας τις Ινδές Narayan Prasad και Yashaswini Panwar με 6-0, 6-2. Στα προημιτελικά θα παίξουν με τις Γιαπωνέζες Sakura Hosogi και Ikumi Yamazaki.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots