Πρόωρη έξοδος για τη Βαλεντίνη στο 40άρι της Μπανγκαλόρ

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 - 15:43

Αν και προηγήθηκε με σετ, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα από την Rutuja Bhosale στην Μπανγκαλόρ της Ινδίας και έμεινε πρόωρα εκτός στη διοργάνωση των 40.000 δολαρίων της ITF.

Η Γραμματικοπούλου, Νο.2 στο ταμπλό της Μπανγκαλόρ και Νο.198 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε από την Bhosale, Νο.419 στον κόσμο, με 4-6, 6-4, 6-0, έπειτα από 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε από το 0-3 στο 1ο σετ για να κερδίσει τα 6 από τα 7 τελευταία games του, στο 2ο σετ ωστόσο έχασε την ευκαιρία να κλείσει το ματς, ούσα κοντά στην Ινδή παίκτρια μέχρι το τέλος. Υπέστη όμως ένα κομβικό break στο 10ο game και το έχασε με 4-6, ενώ στο 3ο σετ οι ισορροπίες άλλαξαν, η Βαλεντίνη δεν έπαιξε στο ίδιο επίπεδο και το παιχνίδι ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχό της.

Η Γραμματικοπούλου πάντως συνεχίζει να έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στη διοργάνωση των 40.000 δολαρίων της Μπανγκαλόρ, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του Karnataka State.

Στα διπλά έκανε την πρεμιέρα της χθες, μαζί με τη Βρετανίδα Eden Silva, με την οποία κέρδισαν τις Γιαπωνέζες Kanako Morisaki και Akiko Omae με 7-6 (1), 6-1. Στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν αύριο τις Ρωσίδες Anastasia Kovaleva και Hanna Vinahradava.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots