2η θέση για τη Βαλεντίνη στο 40άρι της Μπανγκαλόρ

 
2η θέση για τη Βαλεντίνη στο 40άρι της Μπανγκαλόρ
tn team Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 20:40

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Βρετανίδα Eden Silva κατέλαβαν τη 2η θέση στη διοργάνωση των 40.000 δολαρίων της Μπανγκαλόρ στην Ινδία.

Η Γραμματικοπούλου και η Silva ηττήθηκαν στον τελικό του KSLTA ITF World Tennis Tour από τις κορυφαίες του ταμπλό, τις Πορτογαλίδες Francisca Jorge και Matilde Jorge, με 5-7, 6-0, 10-3.

Γραμματικοπούλου και Silva έκαναν έναν καλό τελικό. Στο 1ο σετ επέστρεψαν από το 3-5, για να κερδίσουν 4 games στη σειρά και να πάρουν το προβάδισμα. Στο 2ο σετ ωστόσο οι Πορτογαλίδες δεν έχασαν ούτε ένα game κι έτσι έστειλαν το παιχνίδι στο match tie-break.

Οι αδερφές Jorge συνέχισαν να είναι καλύτερες και εκεί, όπου αρχικά προηγήθηκαν με 7-1 και στη συνέχεια πήραν αλλούς 3 πόντους στη σειρά από το 7-3, για να ολοκληρώσουν την ανατροπή σε 1 ώρα και 20 λεπτά αγώνα.

Για τη Γραμματικοπούλου και τη Silva ήταν σίγουρα μια πολύ καλή εβδομάδα και μια ακόμα παρουσία σε μεγάλο τελικό για την 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που στα διπλά έχει παίξει και σε τελικό WTA 250 διοργάνωσης, ενώ στo ITF Tour έχει κατακτήσει 2 τίτλους σε διοργανώσεις 60.000 δολαρίων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots