Στον τελικό η Γραμματικοπούλου

 
Στον τελικό η Γραμματικοπούλου
tn team Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 - 20:26

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε την Σαπφώ Σακελλαρίδη στα διπλά σήμερα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula στην Ιταλία.

Η Γραμματικοπούλου και η Πολωνή Weronika Falkowska, Νο.2 στο ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της Σαρδηνίας, κέρδισαν στον σημερινό ημιτελικό τις Σαπφώ Σακελλαρίδη και Maria Bondarenko, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3.

Και στα 2 σετ οι Γραμματικοπούλου και Falkowska κέρδισαν τα 3 τελευταία games, καθώς ήταν πίσω με 4-5 στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ έκαναν το 6-3 από το 3-3 και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους σε 1 ώρα και 35 λεπτά.

Στον αυριανό τελικό, το ελληνικοπολωνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τις κορυφαίες του ταμπλό, την Ιταλίδα Angelica Moratelli και την Ολλανδέζα Arantxa Rus, Νο.108 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Νωρίτερα σήμερα, η Γραμματικοπούλου αγωνίστηκε και στο μονό, όπου ολοκλήρωσε την πορεία της στην ημιτελική φάση. Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από τη συμπαίκτριά της, Falkowska, με 4-6, 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots