Στα ημιτελικά του διπλού η Γραμματικοπούλου

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 21:08

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μπήκε στα ημιτελικά του διπλού στη δυνατή διοργάνωση των 60.000 δολαρίων στο Bellinzona της Ελβετίας.

Παρόλο που έχασε στον αγώνα της πρεμιέρας της στο Raiffeisen Bellinzona Ladies Open, γνωρίζοντας την ήττα από την Τουρκάλα Zeynep Sonmez (Νο.242 WTA) με 6-2, 6-1, η Γραμματικοπούλου πανηγύρισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού, κλείνοντας με θετικό τρόπο τη μέρα της στο Bellinzona της Ελβετίας.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.205 στην παγκόσμια κατάταξη των μονών και Νο.199 στα διπλά, κέρδισε μαζί με την Anastasia Tikhonova τις Σλοβένες Dalila Jakupovic και Nika Radisic, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι Γραμματικοπούλου και Tikhonova, που είχαν αγωνιστεί και χθες στο χωμάτινο τουρνουά των 60.000 δολαρίων της ITF, κερδίζοντας τις Angelica Moratelli και Natalija Stevanovic με 4-6, 7-5, 10-7.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν μια ακόμα πολύ δυνατή ομάδα, αυτή της Ελβετίδας Conny Perrin και της Τσέχας Anna Siskova, που βρίσκονται στο Νο.4 του ταμπλό και απέκλεισαν σήμερα τις Ισπανίδες Angela Fita Boluda και Leyre Romero Gormaz με 5-7, 6-3, 10-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots