Προκρίθηκαν Γραμματικοπούλου και Σακελλαρίδη στην Ιταλία

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 - 20:11

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Σαπφώ Σακελλαρίδη πήραν την πρόκριση για τη φάση των "16" στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula στην Ιταλία. Εκτός 8άδας στο ανδρικό ταμπλό ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Η Γραμματικοπούλου ήταν σαρωτική στην πρεμιέρα της στη χωμάτινη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων στο Santa Margherita di Pula της Ιταλίας και συνέτριψε την Ιταλίδα qualifier Margherita Marcon με 6-2, 6-0, σε 63 μόλις λεπτά.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τη Σαπφώ Σακελλαρίδη, που επιβλήθηκε της Ολλανδέζας Anouck Vrancken Peeters με 6-3, 6-1, έπειτα από 1 ώρα και 39 λεπτά παιχνιδιού.

Η Βαλεντίνη, Νο.2 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Ισπανίδα Claudia Hoste Ferrer, ενώ η Σαπφώ, Νο.3 στο ταμπλό, θα παίξει με την καλή της γνώριμη Oana Gavrila από τη Ρουμανία.

Δεν κατάφερε να μπει στα προημιτελικά στο ταμπλό των ανδρών στο 25άρι του Santa Margherita di Pula o Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα από τον Ιταλό Tommaso Compagnucci με 6-4, 6-1, για τον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots