Νέα διπλή νίκη για τη Χριστοφή στη Σερβία

 
Νέα διπλή νίκη για τη Χριστοφή στη Σερβία
tn team Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 - 20:07

Η Ελένη Χριστοφή συνεχίζει να διεκδικεί και τα δυο τρόπαια στο Kursumlijska Banja της Σερβίας, καθώς πέτυχε νέα διπλή νίκη και πρόκριση στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Η Χριστοφή έκανε το 2 στα 2 στο ταμπλό του μονού, καθώς κέρδισε τη Σέρβα Lara Stojanovski με 6-0, 7-5 σε 1 ώρα και 39 λεπτά.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν έχασε ούτε ένα game στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ προηγήθηκε με 4-2 και είχε τον έλεγχο, ούσα μπροστά μέχρι το 5-3. Η Stojanovski κατάφερε να μείνει στο ματς και να ισοφαρίσει σε 5-5, αλλά η Χριστοφή έκανε νέο break στο 11ο game και τελικά πήρε το σετ με 7-5 και έκλεισε το ματς.

Η Χριστοφή, η οποία βρίσκεται στο Νο.8 του ταμπλό και στο Νο.771 του κόσμου, θα αντιμετωπίσει μια ακόμα Σέρβα στα προημιτελικά, τη 17χρονη Anja Stankovic, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της.

Στο διπλό, η Χριστοφή και η Ελβετίδα Sebastianna Scilipoti, που μοιράζονται το Νο.2 του ταμπλό, κέρδισαν την Πολωνή Zuzanna Bednarz και τη Βουλγάρα Jana Stojanova με 3-6, 6-1, 10-3, για να μπουν στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Ισραηλινή Sofiia Nagornaia και την Ρουμάνα Anastasia Safta.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots