Πολύ καλή εβδομάδα για τη Λάκη στο 40άρι της Χάγης

 
Πολύ καλή εβδομάδα για τη Λάκη στο 40άρι της Χάγης
tn team Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 - 18:00

Η Μιχαέλα Λάκη αγωνίστηκε στο δυνατό τουρνουά 40.000 δολαρίων της Χάγης αυτή την εβδομάδα, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, έφτασε από τα προκριματικά μέχρι τη φάση των "16" και εκεί ηττήθηκε σε πολύ κλειστό ματς από το Νο.86 της παγκόσμιας κατάταξης, Arantxa Rus.

Μια πολύ καλή εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τη Λάκη στη Χάγη της Ολλανδίας, όπου η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να φτάσει μέσα από τα προκριματικά στις "16" καλύτερες της δυνατής χωμάτινης διοργάνωσης 40.000 δολαρίων, ενώ εκεί κοίταξε στα μάτια την κορυφαία του ταμπλό και Top 100 τενίστρια, Arantxa Rus.

Πιο συγκεκριμένα, η Μιχαέλα απέκλεισε αρχικά για τα προκριματικά την Ολλανδή Emma Van Poppel με 6-0, 6-1 και την Αυστραλή Alana Parnaby με 7-5, 6-2.

Μπήκε στο κυρίως ταμπλό, όπου κέρδισε και την Αμερικανίδα Madison Sieg με 6-3, 0-6, 6-3, σε ένα ματς που ξεκίνησε χθες, αλλά λόγω της βροχής ολοκληρώθηκε σήμερα.

Έχοντας παίξει ήδη 2,5 σετ με την Sieg, η Λάκη χωρίς ξεκούραση μπήκε στο court για να αντιμετωπίσει την Rus, Νο.86 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Όχι μόνο στάθηκε πολύ καλά, αλλά πήρε το 1ο σετ η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια και μπορεί να είχαμε άλλο ματς αν δεν είχε παίξει ήδη σε ένα γεμάτο ματς νωρίτερα σήμερα, αφού στο τέλος "λύγισε" από την πολύ έμπειρη 32χρονη Ολλανδή με 3-6, 6-2, 6-4.

Η Λάκη έπαιξε και διπλό αυτή την εβδομάδα στη Χάγη, μαζί με τη Σέρβα Mia Ristic, αλλά ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τις Malene Helgo και Lola Radivojevic με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots