3 τελικοί στο Ζάγκρεμπ για τον Λαζαρίδη (pics)

 
3 τελικοί στο Ζάγκρεμπ για τον Λαζαρίδη (pics)
tn team Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 - 13:45

O Γιώργος Λαζαρίδης αγωνίστηκε σε δυο διεθνή τουρνουά της ITF την περασμένη εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και είχε απολογισμό την παρουσία σε 3 τελικούς.

Σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με τις θερμοκρασίες να είναι πολύ υψηλές και όπως έγραψε και στη δημοσίευσή του από την πρώτη μέρα αντιμετώπισε προβλήματα, έκανε ράμματα, επισκεφτόταν το νοσοκομείο για έλεγχο μέρα παρά μέρα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ο Λαζαρίδης κατάφερε να βγάλει τα δυο χωμάτινα τουρνουά στο Ζάγκρεμπ με θετικό πρόσημο.

Στο πρώτο, που ήταν το Zagreb Open, ο Έλληνας πρωταθλητής υπέστη την ήττα σε κλειστό παιχνίδι από τον Κροάτη Ante Kolundija με 6-4, 2-6, 6-2. Στη συνέχεια έπαιξε στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας, όπου κέρδισε τον Κροάτη Jozo Milos με 6-1, 6-0 και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τον Ουρουγουανό Luciano Varela με 6-3, 6-3.

Στο διπλό έπαιξε με τον Ισραηλινό Adam Berdichevsky, με τον οποίο προκρίθηκαν στα ημιτελικά, αλλά εγκατέλειψαν τον αγώνα με τους κορυφαίους του ταμπλό, Ezequiel Casco και Martin Legner, από το 1ο σετ.

Στη συνέχεια ο Λαζαρίδης έπαιξε και στο δεύτερο τουρνουά του Zάγκρεμπ, το Sirius Open, όπου τον σταμάτησε ξανά ο Kolundija στον 2ο γύρο με 6-2, 6-1. Πήγε ξανά στον τελικό του consolation ταμπλό, καθώς κέρδισε τον Jozo Milos για μια ακόμα φορά με 6-1, 6-0, αλλά δεν έπαιξε τον τελικό με τον Κροάτη Anto Joskic.

Στο διπλό αυτή τη φορά συνεργάστηκε με τον Luciano Varela, με τον οποίο έκαναν δυο νίκες και μπήκαν στον τελικό. Στα προημιτελικά κέρδισαν τους Joskic και Kolundija με 6-2, 6-2, ενώ στα ημιτελικά τους Sven Maretic και Roland Nemeth με 7-5, 6-2.

Στον τελικό πάλεψαν, ειδικά στο 2ο σετ, απέναντι στους Νο.1 Casco και Legner, από τους οποίους τελικά ηττήθηκαν με 6-1, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots