Ολοκλήρωσε τη σεζόν του στην Αττάλεια ο Λαζαρίδης

 
Ολοκλήρωσε τη σεζόν του στην Αττάλεια ο Λαζαρίδης
tn team Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 - 16:11

Ο Γιώργος Λαζαρίδης ολοκλήρωσε την αγωνιστική του σεζόν για το 2023, παίζοντας σε δυο τουρνουά στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου έδωσε αρκετούς αγώνες, είχε έναν ημιτελικό και άφησε γενικά θετικές εντυπώσεις.

Πρώτα ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε στο Aspendos Open όπου πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί γνώρισε την ήττα από τον Μαροκινό Said Himam με 6-3, 7-6 (3).

Στο διπλό της ίδιας διοργάνωσης, συνεργάστηκε με έναν άλλον Μαροκινό, τον Lhaj Boukartacha, με τον οποίο έφτασαν ως τα ημιτελικά.

Συγκεκριμένα πέρασαν με bye στα προημιτελικά και εκεί απέκλεισαν τους Τούρκους Turan Akalin και Hakan Gungor με 6-3, 6-2. Στα ημιτελικά ηττήθηκαν σε πολύ κλειστό ματς από τους Κινέζους Shunjiang Dong και Zhenxu Ji με 7-6 (8), 6-2.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε σε ακόμα ένα διεθνές τουρνουά της ITF στην Αττάλεια, το MTA Open.

Εκεί έπαιξε στο δεύτερο ταμπλό, όπου κέρδισε τον Ιρακινό Nasser Mahdi Salih με 7-6 (2), 6-0 και πέρασε στα προημιτελικά. Εκεί βρήκε στο δρόμο του ξανά τον Dong από την Κίνα, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-2, 6-1.

Στο διπλό συμμετείχε μαζί με τον Boukartacha στο βασικό ταμπλό, όπου ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Ιάπωνα Yoshinobu Fujimoto και τον Γάλλο Gaetan Menguy, με 6-3, 6-4.

Μ' αυτά τα δυο χωμάτινα τουρνουά, ολοκληρώθηκε και η σεζόν του Λαζαρίδη στα διεθνή τουρνουά της ITF, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επιστρέφει στην Ελλάδα για ξεκούραση και φυσικά πολύ σύντομα προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots