Φιναλίστ στο διπλό, 8άδα στο μονό ο Λαζαρίδης

 
Φιναλίστ στο διπλό, 8άδα στο μονό ο Λαζαρίδης
tn team Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 - 10:53

Ένα πολύ καλό τουρνουά έκανε στο Μαρακές του Μαρόκου ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος πήρε τη 2η θέση στο διπλό, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του μονού.

Ο Λαζαρίδης, ο οποίος συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να μπει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, πέρασε στον 1ο γύρο τον Ισπανό Francisco Garcia Vena, Νο.8 στο ταμπλό, που εγκατέλειψε στο 4-4 του 1ου σετ.

Στη συνέχεια πέρασε και το εμπόδιο του Μαροκινού Redouane Mourou με walkover, για να μπει στα προημιτελικά. Εκεί ηττήθηκε από τον Μαροκινό Said Himam, Nο.4 στο ταμπλό και Νο.60 στον κόσμο, σε ένα πολύ κλειστό ματς, με 7-5, 7-5.

Στο διπλό ο Λαζαρίδης έπαιξε μαζί με τον Μαροκινό Lhaj Boukartacha. Πέρασαν με bye στα προημιτελικά, όπου απέκλεισαν τους Μαροκινούς Samir Kadoui και Hafid Radouane με 6-1, 6-0.

Στη συνέχεια οι Boukartacha και Λαζαρίδης απέκλεισαν τον Μαροκινό Aitmala Ayoub και τον Κολομβιανό Daniel Alejandro Campaz Escobar με 6-1, 6-0 για να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς από τους κορυφαίους του ταμπλό, τους Μαροκινούς Fouad Boughnim και Said Himam, με 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots