Συνάντηση κορυφής στη Μεσσηνία

 
Συνάντηση κορυφής στη Μεσσηνία
tn team Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 15:52

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, συνάντησε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή του wheelchair tennis, Γιώργο Λαζαρίδη, έχοντας μια πολύ ωραία συζήτηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Costa Navarino για ολιγοήμερες διακοπές και εκεί συνάντησε και τον Καλαματιανό πρωταθλητή μας στο τένις σε αμαξίδιο, Γιώργο Λαζαρίδη, με τον οποίο είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα και να συζητήσουν.

Συγκεκριμένα μίλησαν για το wheelchair tennis, με τον Λαζαρίδη να απαντάει σε διάφορες απορίες του Τσιτσιπά, ενώ τον ενημέρωσε και για τον μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τον ενημέρωσε επίσης για τον σύλλογο Α.Σ. ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ ΑμεΑ, που έχει έδρα την Καλαμάτα και έχει καταφέρει ήδη πάρα πολλά μέσα από τις δράσεις του.

Τέλος, θέμα συζήτησης αποτέλεσε και το διεθνές τουρνουά με αμαξίδιο που φιλοξενείται στη χώρα μας, το Ancient Messene Open, που και αυτό γίνεται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Ο Τσιτσιπάς αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο γρασίδι από αυτή την εβδομάδα, στην οποία θα παίξει στο 500άρι του Χάλε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots