Ανακάλυψε τη νέα Bela Pro V2

 
Ανακάλυψε τη νέα Bela Pro V2
tennisnews team Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 7:22

Η Wilson εισάγει ένα νέο αναβαθμισμένο μοντέλο padel, την Bela Pro v2, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια ! O Mπέλα επιστρέφει με την ανανεωμένη ρακέτα Bela Pro v2, έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ ! Σαν λάτρης του padel, καθώς έχει δηλώσει και δημόσια την αγάπη του γι’ αυτό το άθλημα, έχει σχεδιάσει τη ρακέτα βάζοντας το δικό του αποτύπωμα με την υπογραφή του. Βασικό κίνητρο στον σχεδιασμό της, ο παίκτης να μπορεί να νιώσει την αδρεναλίνη και την ελευθερία που νιώθει και ο σπουδαίος Fernando Belasteguin όταν βρίσκεται στον αγώνα.

Το συγκεκριμένο σχέδιο διακρίνεται για τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως η υφή της υπογραφής και το καθαρό κόκκινο φινίρισμα περιμετρικά της ρακέτας, διαθέτοντας βασικά χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν τον Bela και τη στρατηγική του για το πώς να φτάσει στο νούμερο 1. Η Bela Pro v2 διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα παίκτης για να γίνει το νούμερο ένα. Με ανανεωμένη εμφάνιση και premium άνθρακα στο πλαίσιο της, προσφέρει έναν συνδυασμό υψηλής αισθητικής και παράλληλα γρήγορης απόκρισης. Για μειωμένο όγκο και για μια πιο αεροδυναμική εμφάνιση διαθέτει ένα διευρυμένο Sweet Spot.

Συμπληρωματικά, δε θα μπορούσε να λείπει ο άκαμπτος αφρός EVA που παράγει σταθερότητα για ταχύτερη εκτροπή της μπάλας και εξαιρετικό έλεγχο. Η ρακέτα συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα από τη λαβή της, προσφέροντας στον κάτοχο την δυνατότητα να μπορεί με ευχέρεια να ανταλλάξει ή να προσαρμόσει τον τύπο και το χρώμα του κορδονιού για τον καρπό που επιθυμεί. Τελευταίο, αλλά ίσως και σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της ρακέτας, είναι ότι δημιουργήθηκε από ανακυκλώσιμα υλικά, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μειωμένος αντίκτυπός στο περιβάλλον.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Balance 265 mm
Beam 38 mm
Core Type EVA firm
Head size 84 sq in / 542 sq cm
Length 455 mm
Paddle Shape Diamond
Weight 370 gg

 

 

Ανακάλυψε τα μοντέλα Bela Pro v2 σε επιλεγμένα καταστήματα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Wilson στην Ελλάδα:

ELSOL ΑΕ, Τηλ: 2111 088 400

H Wilson ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots