3ήμερο high level tennis clinic στην Fairplay Tennis Academy

 
3ήμερο high level tennis clinic στην Fairplay Tennis Academy
tennisnews team Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 20:38

Η ακαδημία Fairplay Tennis Academy σε συνεργασία με την French Touch Academy και παρουσία του director & ιδρυτή της Mr Charles Auffray, πρώην ιδιοκτήτη της Isp Tennis Academy (2003-2017) και επαγγελματία ATP, διοργανώνει ένα 3ήμερο high level tennis clinic 6-7-8 Μαΐου 2022 για όλες τις ηλικίες. Ένας προπονητής παγκόσμιου κλάσης που έχει περάσει από όλα τα στάδια του τένις στο πιο υψηλό επίπεδο, παίκτης junior Γαλλίας, US college tennis player, ATP player, academy director καθώς και προπονητής πολλών μεγάλων παικτών όπως Benoit Paire, Marton Fucsovic, Elina Svitolina.

Η φιλική του σχέση εδώ και 10 χρόνια με τον academy director κύριο Μπαρμπόπουλο Κωνσταντίνο είναι που τον φέρνει στην Ελλάδα αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη και στην ακαδημία μας, όπου θα μας παρουσιάσει και την καινούργια καταπληκτική ακαδημία του French Touch Academy σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου στη Νότια Γαλλία, με τεράστια ιστορία στο τέννις εδώ και 50 χρόνια, στο Centre International de Tennis στο Cap d'Agde. Οι θέσεις είναι πολύ λίγες και μη χάσετε την μοναδική εμπειρία – ευκαιρία να συμμετάσχετε στο 3ήμερο high level tennis clinic.

Στο tennis clinic μαζί με τον Charles Auffray θα είναι και ο Νίκος Τάτσης, head coach της FairPlay tennis academy, ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Πληροφορίες για συμμετοχή, διαμονή στο καταπληκτικό Athina Airport Hotel και κρατήσεις με αυστηρή σειρά προτεραιότητας αποκλειστικά στο +306972290082

Academy Director: Μπαρμπόπουλος Κωνσταντίνος.

Save the date 6-7-8 May 2022!

Όλες οι πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμες στα social media της Ακαδημίας καθώς και στο site, με πολλά event από την Wilson, welcome party & live music αλλά και δώρα με κλήρωση για όσους συμμετάσχουν. 
 
Υποστηρικτής / χορηγός της Fairplay Tennis Academy και του event είναι η εταιρεία Wilson.
   
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fairplay Tennis (@fairplaytennisclub)

 

Χρήσιμα λινκ

https://airhotelathina.gr/  

https://fairplaytennis.gr/

https://en.frenchtouchacademy.com/

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots