Η Wilson επιστρέφει στα courts με την θρυλική Pro Staff X v14

 
Η Wilson επιστρέφει στα courts με την θρυλική Pro Staff X v14
tennisnews team Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 2:39

Με ανανεωμένο σχεδιασμό, καινούργια χρωματική παλέτα και πιο φιλική στην χρήση της ως προς τον παίκτη, επιστρέφει η Pro Staff X v14 της Wilson.

Η ρακέτα Pro Staff X v14 είναι μία από τις πιο απαιτητικές ρακέτες που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά σήμερα. Ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό όπλο για δυνατούς παίκτες που αναζητούν σταθερότητα και ευελιξία. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Roger Federer, αυτή η ρακέτα, προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση αφής, χάρη στα 9 στρώματα βαφής, για ένα ωραίο ματ και συνολικό φωτεινότερο αποτέλεσμα.

Διαθέτει μια τεχνολογία layup που βελτιστοποιεί την κάμψη μεταξύ στεφάνης και άξονα για να προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας που χαρακτηρίζει την Pro Staff. Συμπληρωματικά, δε θα μπορούσε να λείπει η τεχνολογία FORTYFIVE°, που συμβάλλει στον έλεγχο της μπάλας, δίνει σταθερότητα και ευκαμψία στη ρακέτα.
Εσύ ακόμη να γνωρίσεις την νέα Pro Staff X v14 ;


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Braided Graphite : Οι ίνες από Kevlar και Γραφίτη που συνθέτουν τη δομή του πλαισίου της ρακέτας, συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των κραδασμών, βελτιώνοντας την άνεση στο παιχνίδι αλλά και τον έλεγχο της μπάλας.

Braid 45 : Η διάταξη των ινών kevlar σε 45 μοίρες, είναι κατάλληλα σχεδιασμένες, για να βελτιώσουν τη σταθερότητα και να αυξήσουν την αίσθηση στο παιχνίδι.

String Mapping : Η αύξηση της πυκνότητας χορδών βελτιώνει την ακρίβεια και την αίσθηση.

Ergo End Cap : Το άκρο της λαβής αυξομειώνεται για καλύτερη εργονομία.

 

Ανακάλυψε τα μοντέλα Pro Staff X v14 σε επιλεγμένα καταστήματα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Wilson στην Ελλάδα:

ELSOL ΑΕ, Τηλ: 2111 088 400

H Wilson ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots