H Cibulkova δεν έπαιξε τελικό, αλλά παντρεύτηκε! (pics)

 
H Cibulkova δεν έπαιξε τελικό, αλλά παντρεύτηκε! (pics)
H Cibulkova δεν έπαιξε τελικό, αλλά παντρεύτηκε! (pics)
tennisnews team Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 - 16:12

Η Dominika Cibulkova λίγο έλειψε να αναβάλλει τον γάμο της, καθώς τον είχε προγραμματίσει ανήμερα του τελικού του Wimbledon! Δεν ήταν και τόσο μακριά από το να προκριθεί στον δεύτερο τελικό της σε Grand Slam η Σλοβάκα, η οποία πάντως δεν προσπέρασε το εμπόδιο της Elena Vesnina στα προημιτελικά κι έτσι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το χθεσινό απόγευμα.

Η Cibulkova είχε δηλώσει πως θα αναβάλλει τον γάμο της αν χρειαστεί, μετά από την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Wimbledon, όπου έκανε ένα φανταστικό τουρνουά. Τελικά δεν κατάφερε να μπει στα ημιτελικά, καθώς γνώρισε την ήττα από την Elena Vesnina

Η 27χρονη Σλοβάκα είχε για παρηγοριά το γεγονός πως δε θα χρειαζόταν να αλλάξει ημερομηνία γάμου και χθες, την ώρα που η Serena Williams έγραφε ιστορία κατακτώντας τον 22ο Grand Slam τίτλο της, η "Domi" παντρευόταν τον αγαπημένο της, Miso Navara, με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία 6 χρόνια. 

Στο γάμο ήταν και η καλή φίλη της Cibulkova, Barbora Strycova, που δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Istangram: 

 

She is ready to walk the aisle @domicibulkova look stunning

A photo posted by Barbora Strycova (@barborastrycova) on

Το εντυπωσιακό νυφικό της Σλοβάκας τενίστριας, θύμισε κάτι από παλαιότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις των Kim Kardashian και Cher.

 

 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots