ATP
Νικηφόρα επιστροφή για τον Στέφανο

 
Νικηφόρα επιστροφή για τον Στέφανο
Νικηφόρα επιστροφή για τον Στέφανο
tennisnews team Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 - 18:32

Μετά από τις μεγάλες του επιτυχίες στο Wimbledon, o Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο επαγγελματικό Circuit της ITF. Στην πρώτη του αναμέτρηση στο Futures των 10.000 δολαρίων της Αυστρίας, ο 17χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε στα δύο σετ τον Toby Martin.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε νικηφόρα επιστροφή στο επαγγελματικό Circuit της ITF, επικρατώντας του Βρετανού Toby Martin με 7-6 (3), 6-2.

Ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας, Νο. 2 στο ταμπλό του Austria F2 Futures και Νο. 357 στην παγκόσμια κατάταξη, πέτυχε 10 άσους. Δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του στον αγώνα και πήρε το κλειστό πρώτο σετ στο tie-break, με 7-3.

Στο 2ο σετ είχε περισσότερες ευκαιρίες από την επιστροφή και "έσπασε" δυο φορές το σερβίς του Βρετανού, για να πάρει το 2ο σετ με 6-2 και να ολοκληρώσει τη νίκη του σε 1 ώρα και 52 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα στο Wimbledon, προκρίθηκε στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων, που φιλοξενείται στο Kramsach της Αυστρίας. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Tobias Simon, No. 618 στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots