ATP
Με Hurkacz o Τσιτσιπάς στη Μασσαλία

 
Με Hurkacz o Τσιτσιπάς στη Μασσαλία
Με Hurkacz o Τσιτσιπάς στη Μασσαλία
tennisnews team Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 17:18

Ο Hubert Hurkacz θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μασσαλία. 

Ο Hurkacz πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα για τον 1ο γύρο του Open 13 και κέρδισε τον Filip Krajinovic με 6-3, 6-2.

Ο 22χρονος Πολωνός τελείωσε το παιχνίδι με 13 άσους, το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν πως έσωσε και τα 8 break point που αντιμετώπισε. Τα 2 απ' αυτά ήταν και τα πρώτα που υπήρξαν από κάποιον παίκτη γενικά στο ματς, με τον Hurkacz να επιστρέφει από το 15-40 και να κρατάει το σερβίς του για το 3-2 στο 1ο σετ.

Στο αμέσως επόμενο game ήρθε το break για τον Πολωνό, που βρέθηκε μπροστά με 5-2 και είχε 3 set point για το 6-2 στο 8ο game, ολοκλήρωσε τελικά το σετ όμως στο δικό του σερβίς, για το 6-3.

Στο 2ο σετ ο Hurkacz χρειάστηκε να σβήσει άλλα 6 break point, 4 στο 2ο game για να ισοφαρίσει σε 1-1 και ακόμα 2 στο 4ο game για να ισοφαρίσει σε 2-2. Όπως και στο 1ο σετ, ο Σέρβος πλήρωσε για τις χαμένες ευκαιρίες του και δεν πήρε άλλο game στο παιχνίδι. Ο Hurkacz έκανε συνεχόμενα break και κέρδισε τους 16 από τους 18 τελευταίους πόντους του αγώνα, για να ολοκληρώσει στα 8 game το 2ο σετ.

O Hurkacz θα βρεθεί για 2η φορά απέναντι στον Τσιτσιπά, λίγους μήνες μετά από την αναμέτρηση που είχαν δώσει με διαφορετικούς κανονισμούς για το Next Gen ATP Finals του Μιλάνου. Εκεί ο Στέφανος είχε πάρει μια καθαρή νίκη με 4-1, 4-3 (2), 4-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots