ATP
Με Goffin ο Τσιτσιπάς

 
Με Goffin ο Τσιτσιπάς
Με Goffin ο Τσιτσιπάς
tennisnews team Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 23:33

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον David Goffin στον αυριανό ημιτελικό του Open 13, καθώς ο Βέλγος πήρε τη νίκη επί του Gilles Simon, στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας.

Ο Goffin έκανε άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Μασσαλία και επιβλήθηκε του Simon με 6-2, 6-4 σε 1 ώρα και 28 λεπτά αγώνα.

Ο Goffin δεν αντιμετώπισε κανένα break point στον αγώνα, κερδίζοντας τους 25 από τους 32 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 11 από τους 18 στα δεύτερα. Ήταν πολύ καλύτερος στο 1ο σετ και το πιστοποίησε με 2 break, ενώ στο πιο κλειστό 2ο σετ, κατάφερε να κάνει το αποφασιστικό break στο 9ο game, για να προηγηθεί με 5-4.

Στον αυριανό ημιτελικό, περίπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ο Goffin θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Για 5η φορά θα συναντηθούν οι δυο τους στο tour, έχοντας από 2 νίκες στις 4 προηγούμενες συναντήσεις τους.

Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό, που θα αρχίσει στις 16:00, ο Ugo Humbert, που πήρε wild card από τους διοργανωτές, θα αντιμετωπίσει τον Mikhail Kukushkin. Οι δυο ημιτελικοί θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTE SPORT 9.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots