ATP
Στο Νο. 8 ο Τσιτσιπάς, ανεβαίνουν Ruud, Garin

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 15:56

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε για άλλη μια εβδομάδα στο Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης. Σημαντικές ανόδους πραγματοποίησαν οι Casper Ruud, Cristian Garin, αλλά και ο Benoit Paire, που κέρδισε τον πρώτο του τίτλο μετά από 4 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης δεν υπήρξε καμιά αλλαγή αυτή την εβδομάδα. Πάντα πρώτος είναι ο Novak Djokovic, τον οποίο ακολουθεί ο Rafael Nadal. Αρκετά πίσω τους είναι ο Alexander Zverev, τον οποίο έχει πλησιάσει ο Roger Federer.

Στο Νο. 5 βρίσκεται ο Dominic Thiem, στο Νο. 6 ο Kei Nishikori και στο Νο. 7 ο Kevin Anderson. Στην 8η θέση παρέμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για 3η συνεχόμενη εβδομάδα. Ο Juan Martin Del Potro βρίσκεται πίσω του και το Top 10 συμπληρώνει ο John Isner.

Τρεις παίκτες ξεχώρισαν με τις ανόδους τους στο Top 100. Ο πρωταθλητής του Μαρακές, Benoit Paire, κέρδισε 26 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο. 43 του κόσμου. 26 θέσεις κέρδισε και ο Cristian Garin, πρωταθλητής στο Χιούστον, ο οποίος ανέβηκε στο Νο. 47 και πραγματοποίησε την πρώτη του είσοδο στο Top 50.

Φιναλίστ στο τουρνουά του Χιούστον, ήταν ο 20χρονος Casper Ruud, ο οποίος κέρδισε 27 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο. 68, βελτιώνοντας και αυτός το career high του.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots