ATP
Τσιτσιπάς: "Είμαι χαρούμενος για τη Μαρία"

 
Τσιτσιπάς: "Είμαι χαρούμενος για τη Μαρία"
Τσιτσιπάς: "Είμαι χαρούμενος για τη Μαρία"
tennisnews team Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 - 23:38

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τη χαρά του για τον πρώτο τίτλο της Μαρίας Σάκκαρη και ελπίζει πως θα καταφέρει να κάνει το ελληνικό "double" σε ATP και WTA γι' αυτή την εβδομάδα!

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη Μαρία Σάκκαρη. Ελπίζω να μπορέσω να κερδίσω αύριο, για να κάνουμε τον συνδυασμό", δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του επί του David Goffin με 3-6, 6-4, 6-4.

Η Σάκκαρη κέρδισε την Johanna Konta με σπουδαία ανατροπή στον τελικό του Ραμπάτ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της. Ο Στέφανος θα επιχειρήσει να κερδίσει τον πρώτο τίτλο του στο χώμα αύριο και 3ο συνολικά στο tour, απέναντι στον Pablo Cuevas. Αν τα καταφέρει, για πρώτη φορά στην ιστορία της open era δυο Έλληνες θα έχουν κατακτήσει τρόπαια σε ΑΤΡ και WTA Tour την ίδια εβδομάδα. 

"Πάλεψα πολύ σκληρά και έδωσα και την ψυχή μου στο court, που είναι η μεγαλύτερη απόλαυση σ' αυτό το άθλημα", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, αναφερόμενος στον πολύ δύσκολο σημερινό του αγώνα.

"Το χώμα είναι μια από τις αγαπημένες μου επιφάνειες, οπότε θα είναι θαυμάσιο να έχω έναν τίτλο σ' αυτή. Το Εστορίλ είναι εκπληκτικό μέρος και θα σήμαινε πολλά για μένα αν μπορέσω να κερδίσω έναν τίτλο εδώ", πρόσθεσε ο 20χρονος Έλληνας τενίστας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots