ATP
Zverev: "Τσιτσιπάς και Medvedev έχουν περίεργη σχέση"

 
Zverev: "Τσιτσιπάς και Medvedev έχουν περίεργη σχέση"
Zverev: "Τσιτσιπάς και Medvedev έχουν περίεργη σχέση"
tennisnews team Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 12:07

Ο Alexander Zverev αναφέρθηκε στην... περίεργη σχέση που έχουν Στέφανος Τσιτσιπάς και Daniil Medvedev, στο "βαρετό" παιχνίδι του Ρώσου και στον παράγοντα αυτοπεποίθηση, που αλλάζει σημαντικά τις ισορροπίες σήμερα.

"Έχουν μια περίεργη σχέση (οι Τσιτσιπάς και Medvedev). Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με τον Daniil, από τότε που ήμαστε παιδιά. Από το Laver Cup κι έπειτα, έχω αναπτύξει μια καλή σχέση και με τον Στέφανο. Ό,τι και αν υπάρχει ανάμεσά τους, δε θέλω να αναμειχθώ. Εμένα πάντως δε μου φαίνεται βαρετός", είπε ο Zverev, αναφερόμενος και στη δήλωση του Στέφανου, που είπε πως είναι βαρετό να παίζεις απέναντι στον Medvedev.

Ο Zverev αγωνίστηκε την Κυριακή στον τελικό του Shanghai Masters, αλλά ηττήθηκε από τον Medvedev με 6-4, 6-1. Ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Ρώσο σε 5 αναμετρήσεις.

"Είναι διαφορετικός παίκτης. Για να κερδίσεις τέτοιους παίκτες, πρέπει να έχεις πολλή αυτοπεποίθηση και να παίζεις καλά για μεγάλη χρονική περίοδο, όχι μόνο για μια εβδομάδα", δήλωσε σχετικά ο 22χρονος Γερμανός, ο οποίος μετά από μια μέτρια για τα δεδομένα του χρονιά, είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στη Σαγκάη.

"Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στις μέρες μας. Στις μεγάλες στιγμές, εκείνος έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχει μπει σε 6 συνεχόμενους τελικούς. Εμένα ο τελευταίος μου ήταν στη Γενεύη. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots