ATP
Η κλήρωση του ATP Finals

 
Η κλήρωση του ATP Finals
Η κλήρωση του ATP Finals
tennisnews team Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 - 16:00

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του ATP Finals. Στον όμιλο του Rafael Nadal είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον ίδιο όμιλο Novak Djokovic και Roger Federer! Δείτε αναλυτικά.

Στον όμιλο "Andre Agassi", όπως ονομάστηκε προς τιμήν του μεγάλου Αμερικανού τενίστα, βρίσκονται οι Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Στέφανος Τσιτσιπάς και Alexander Zverev

Στον άλλον όμιλο, που ονομάστηκε μετά από τον Bjorn Borg, βρίσκονται οι Novak Djokovic, Roger Federer, Dominic Thiem και Matteo Berrettini.

Ο Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ATP Finals φέτος, όπως και ο Daniil Medvedev, που θα βρίσκεται στον όμιλό του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Nadal, που βρίσκεται επίσης σ' αυτό τον όμιλο, είναι αμφίβολος μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στους κοιλιακούς του, θα ταξιδέψει όμως στο Λονδίνο και θα πάρει εκεί την τελική του απόφαση, αφού δοκιμάσει να προπονηθεί.

Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη Δευτέρα, καθώς την Κυριακή, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική για τον όμιλο Bjorn Borg.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots