ATP
Αυτοί θα είναι οι επόμενοι "Big 3", σύμφωνα με τον Djokovic

 
Αυτοί θα είναι οι επόμενοι "Big 3", σύμφωνα με τον Djokovic
tn team Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 18:08

O Novak Djokovic ξεχώρισε τους 3 παίκτες που θα "κουβαλήσουν" το tour της ΑΤΡ τα επόμενα χρόνια, στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο.

Δεν είναι άλλοι από τους Jannik Sinner, Carlos Alcaraz και Holger Rune, τους οποίους έχει ξεχωρίσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν.

"Ο Rune, ο Alcaraz και ο Sinner, είναι οι επόμενοι Big 3, είναι αυτοί που θα κυριαρχήσουν στο άθλημα", είπε ο Djokovic χθες το βράδυ στο Τορίνο.

"Εγώ θα συνεχίσω για όσο περισσότερο μπορώ, όσο είμαι ακόμα σε θέση να τους κερδίζω στα μεγάλα τουρνουά. Όταν αρχίσουν να με κερδίζουν, θα σκεφτώ να κάνω ένα μικρό διάλειμμα ή ίσως και να τερματίσω την καριέρα μου", πρόσθεσε ο 36χρονος Σέρβος, ο οποίος κέρδισε τον Rune στο round robin, καθώς και τους Alcaraz και Sinner σε ημιτελικά και τελικό αντίστοιχο, στο ATP Finals.

Είναι γεγονός πως ο κάθε παίκτης που αντιμετωπίζει τον Djokovic περνάει πολύ δύσκολα στο πνευματικό κομμάτι πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας, με τον Σέρβο να αποκτά ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Το αναγνωρίζει και ο ίδιος και θέλει να απλώσει αυτή την άυρα όσο το δυνατόν περισσότερο.

"Θέλω να νιώθουν αυτή την πίεση, όταν με αντιμετωπίζουν να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να με κερδίσουν. Αυτό θέλω να νιώθουν οι αντίπαλοί μου, γιατί με βοηθάει και πνευματικά. Όσο περισσότερο κερδίζω μεγάλους τίτλους, αυτή η αύρα απλώνεται. Δεν κερδίζει από μόνη της ένα παιχνίδι, αλλά σου δίνει ένα καλό πλεονέκτημα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots