ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Κυριακής
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Κυριακής
tennisnews team Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 11:46

Ξεκινάει σε λίγες ώρες το ATP Finals, με την 1η μέρα να συμπεριλαμβάνει τις πρεμιέρες των Novak Djokovic και Roger Federer στο τουρνουά.

Ο Djokovic, κάτοχος 5 τίτλων στο ATP Finals, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον τελευταίο παίκτη που προκρίθηκε στη διοργάνωση και "πρωτάρη", Matteo Berrettini. Θα είναι ο πρώτος αγώνας μονών που θα γίνει στο φετινό τουρνουά και θα ξεκινήσει στις 16:00 περίπου ώρα Ελλάδας.

Περίπου στις 22:00 το βράδυ θα γίνει ο δεύτερος αγώνας των μονών, στον οποίο ο Roger Federer θα πραγματοποιήσει τη δική του πρεμιέρα, απέναντι στον πρωταθλητή του Indian Wells, Dominic Thiem. Θα είναι μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση για τον Ελβετό, που έχει 6 τίτλους στο ATP Finals και έδειξε στη Βασιλεία πριν 2 εβδομάδες πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

To Afternoon Session θα αρχίσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας και το Evening Session στις 20:00, με αναμετρήσεις των διπλών, οι οποίες θα πρέπει και να ολοκληρωθούν για να ξεκινήσουν στο ίδιο γήπεδο οι αγώνες των Djokovic και Federer που αναφέρθηκαν.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (10 Νοεμβρίου):

O2 Arena:
14:00 Ram/Salisbury v. Klaasen/Venus
16:00 Novak Djokovic v. Matteo Berrettini COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Kubot/Melo v. Dodig/Polasek
22:00 Roger Federer v. Dominic Thiem COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots