ATP
Η μέρα που γνωρίστηκαν Thiem και Τσιτσιπάς

 
Η μέρα που γνωρίστηκαν Thiem και Τσιτσιπάς
Η μέρα που γνωρίστηκαν Thiem και Τσιτσιπάς
tennisnews team Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 7:38

Τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενδεχομένως να μην τολμούσε καν να φανταστεί ότι τόσο σύντομα θα έπαιζε σε έναν τελικό ATP Finals. Ο Dominic Thiem αντίθετα, προετοιμαζόταν για το ATP Finals εκείνης της χρονιάς.

Πριν από 3 χρόνια, ακριβώς τέτοια εποχή και ακριβώς στο ίδιο γήπεδο στο οποίο αμφότεροι σήμερα θα διεκδικήσουν τον σημαντικότερο τίτλο τους την O2 Arena, συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι Dominic Thiem και Στέφανος Τσιτσιπάς και προπονήθηκαν μαζί.

Τότε, ο Thiem προετοιμαζόταν για το ATP Finals του 2016, τη χρονιά στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στο θεσμό. Ο Τσιτσιπάς, No.1 στα juniors, ήταν προσκεκλημένος της ΑΤΡ, ώστε να βοηθήσει με τις προπονήσεις των παικτών και ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει κάποιες μοναδικές εμπειρίες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was @stefanostsitsipas98 in 2016 as a hitting partner for @domithiem at the #NittoATPFinals. Tomorrow, the two will face off in this year’s season finale . : @stefanostsitsipas98

A post shared by ATP Tour (@atptour) on

"Εδώ τον συνάντησα για πρώτη φορά, το 2016, σαν hitting partner. Φυσικά, είχα δει ότι έπαιζε εκπληκτικά, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν συγκεντρωμένος σε άλλα πράγματα. Μετά ήρθε στο tour, παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι πέρσι στη Ντόχα και ένιωσα αμέσως τις απίστευτες δυνατότητές του. Τερμάτισε πέρσι στο Νο.14 ή στο Νο.15 και όλοι πια μπορούσαμε να δούμε που πηγαίνει, ότι είναι ένας παίκτης κορυφαίας κλάσης. Το αξίζει. Είναι καλός άνθρωπος, πολύ καλός παίκτης και με ελκυστικό στυλ παιχνιδιού", είπε ο Thiem στη χθεσινή του συνέντευξη στο Λονδίνο.

O μεγάλος τελικός του ATP Finals, ανάμεσα στον Τσιτσιπά και στον Thiem, θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας της Κυριακής. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots