ATP
Δεν τα κατάφερε ο Περβολαράκης

 
Δεν τα κατάφερε ο Περβολαράκης
Δεν τα κατάφερε ο Περβολαράκης
tennisnews team Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 - 12:04

Μετά από μάχη τριών σετ, ο Μιχάλης Περβολαράκης "λύγισε" απέναντι στον Καναδό Martin Beran και ολοκλήρωσε πρόωρα την πορεία του στο Capital City Tennis Classic.

Ο Περβολαράκης γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της πόλης East Lansing του Μιζούρι, από τον Καναδό Beran Martin, με 6-4, 3-6, 6-4.

Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρέθηκε πίσω με 0-3 και με 2-5 στο 1ο σετ. Προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 4-5, 30-15, αλλά τελικά υπέστη νέο break και έχασε στο 10ο game το 1ο σετ.

Στη συνέχεια κέρδισε τα 3 τελευταία games του 2ου σετ και ισοφάρισε, όμως στο 3ο σετ έμεινε πίσω με break στο 2-4 και δεν κατάφερε να επιστρέψει, παρά την προσπάθεια που έκανε, φτάνοντας μέχρι και 2 πόντους μακριά από το break back στο 5-4, 0-30, στο 10ο game.

Παρά την πρόωρη έξοδό του από το ταμπλό του μονού, ο Περβολαράκης έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο τουρνουά του East Lansing, καθώς αγωνίζεται και στο διπλό. Εκεί, μαζί με τον Αμερικανό Strong Kirchheimer, μοιράζονται το Νο.1 του ταμπλό και στο πρώτο τους παιχνίδι απέκλεισαν τους Αμερικανούς Cannon Kingsley και Kyle Seelig, με 6-4, 7-5. Στα προημιτελικά, το ελληνοαμερικανικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Liam Draxl και τον Γάλλο Enzo Wallart.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots