ATP
Τα λόγια του Bautista και τα δάκρυα του Rafa (vid)

 
Τα λόγια του Bautista και τα δάκρυα του Rafa (vid)
Τα λόγια του Bautista και τα δάκρυα του Rafa (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 15:27

Μετά τον μεγάλο θρίαμβο της Ισπανίας στον τελικό του Davis Cup, o Roberto Bautista Agut μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί, παρά το γεγονός πως πριν λίγες μέρες έχασε τον πατέρα του και τα λόγια του έφεραν την συγκίνηση του Rafael Nadal, που δεν συγκράτησε τα δάκρυά του.

"Ο πατέρας μου θα θύμωνε αν έμενα στο σπίτι, αντί να επιστρέψω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Μπόρεσα να τον αποχαιρετήσω. Πήγα εκεί με το αυτοκίνητο και μετά επέστρεψα για να στηρίξω την ομάδα", δήλωσε ο Bautista Agut, ο οποίος ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Nadal γι' αυτές τις στιγμές, προκαλώντας και τη συγκίνησή του. 

Ο Nadal, ο οποίος ήταν αδιαμφισβήτητα ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά της Μαδρίτης, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Bautista Agut, όταν πήρε το λόγο.

"Μπορεί να κέρδισα και τους 8 αγώνες που συμμετείχα, όμως εδώ το σημαντικότερο πρόσωπο είναι ο Roberto. Είναι υπόδειγμα ανθρώπου και θα είναι για το υπόλοιπο της ζωής μου", είπε ο Rafa.

Ο Nadal, ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 5 αγώνες μονών την προηγούμενη εβδομάδα στο Caja Magica, ενώ κέρδισε και 3 αγώνες στα διπλά, κατέκτησε τον 5ο προσωπικό του τίτλο στο Davis Cup, από τους 6 που έχει η Ισπανία στην ιστορία της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots