ATP
Παντρεύτηκε ο Bautista Agut

 
Παντρεύτηκε ο Bautista Agut
Παντρεύτηκε ο Bautista Agut
tennisnews team Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 - 9:54

Μετά από τις δύσκολες στιγμές για την οικογένειά του και τον θάνατο του πατέρα του, ο Roberto Bautista Agut παντρεύτηκε την για πολλά χρόνια σύντροφό του, Ana Bodi Tortosa.

Η προηγούμενη εβδομάδα είχε ανάμικτα συναισθήματα για τον Bautista Agut, που έχασε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν άρρωστος, αλλά κατέκτησε και το Davis Cup με την ομάδα της Ισπανίας, γράφοντας τον ιδανικότερο δυνατό επίλογο στην χρονιά του.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Bautista Agut ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ana Bodi Tortosa. Όπως και ο Rafael Nadal, o Bautista Agut διατηρεί πολύ σταθερή και μακροχρόνια σχέση με την σύντροφό του, από όταν και οι δυο τους ήταν έφηβοι.

Είχε αποκαλύψει πως αυτή θα ήταν η χρονιά που θα παντρευόταν από το Wimbledon, όταν είπε σε μια συνέντευξη Τύπου πως είχε προγραμματίσει να βρίσκεται ήδη στην Ίμπιζα από τη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά, για να κάνει μπάτσελορ με τους φίλους του.

Ανταυτού παρέμεινε στο Λονδίνο, καθως έκανε το καλύτερό του Grand Slam φέτος στο Wimbledon, φτάνοντας έως τα ημιτελικά.

Η τελευτή έλαβε χώρα στην κωμόπολη Nules, που βρίσκεται στην κοινότητα της Βαλένθια. Ευχές στα social media o Bautista Agut δέχτηκε μεταξύ άλλων και από τους Stan Wawrinka, Filip Krajinovic, Anabel Croft, Karen Khachanov, Julia Goerges, Robert Farah και Aljaz Bedene.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots