ATP
Το σήκωσε η ομάδα του Παγδατή στο Λονδίνο!

 
Το σήκωσε η ομάδα του Παγδατή στο Λονδίνο!
Το σήκωσε η ομάδα του Παγδατή στο Λονδίνο!
tennisnews team Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 - 7:13

Η "Team Greg", αποτελούμενη από τους Μάρκο Παγδατή, Greg Rusedski και Tommy Haas, ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Champions Tennis, που φιλοξενήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Δυο νίκες πέτυχε στον μεγάλο τελικό ο Μάρκος!

Στο ξεκίνημα του τελικού, η Team Goran πήρε προβάδισμα, χάρη στον εξαιρετικό Juan Carlos Ferrero, που κέρδισε τον Tommy Haas με 4-3, 4-1. Όλη την εβδομάδα ήταν πολύ καλός ο Ferrero, ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στα μονά (5-0).

"Το σώμα μου δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο τις πρώτες μέρες, αλλά ήταν πολύ ωραία. Ένιωσα πως το σερβίς μου με βοήθησε πολύ απόψε, έβγαλα μερικούς άσους και μου έδωσαν την ώθηση να συνεχίσω", δήλωσε ο Ferrero, ο οποίος πέρσι είχε κατακτήσει το Champions Tennis, το οποίο ήταν ατομικό και όχι ομαδικό, όπως φέτος.

Η Team Greg ισοφάρισε, χάρη στη νίκη των Haas και Rusedski στο διπλό, επί των Goran Ivanisevic και Xavier Malisse με 4-0, 4-3. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάρκος Παγδατής, που είχε ευθύνη για τους δυο τελευταίους και πιο κρίσιμους πόντους του τελικού.

Ο 34χρονος Κύπριος έκανε ιδανικό κλείσιμο στο πρώτο του Champions Tennis, κερδίζοντας τον Xavier Malisse στο μονό με 4-2, 4-2 και στη συνέχεια παίρνοντας και τον πόντο στο διπλό, όπου μαζί με τον Rusedski κέρδισαν τους Ivanisevic και Ferrero με 4-1, 4-2.

"Περάσαμε πολύ καλά, το αποτέλεσμα δεν είχε τόση σημασία. Ο στόχος ήταν να διασκεδάσουμε και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να το διασκεδάσει και ο κόσμος. Αν το διασκέδασαν, το διασκέδασα και εγώ! Το λάτρεψα πολύ", δήλωσε ο Παγδατής, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αριστοκρατικό Royal Albert Hall.

Team Greg v Team Goran 3-1
Tommy Haas v Juan Carlos Ferrero 3-4, 1-4
Haas/Rusedski v Ivanisevic/Malisse 4-0, 4-3
Marcos Baghdatis v Xavier Malisse 4-2, 4-2
Baghdatis/Rusedski v Ferrero/Ivanisevic 4-1, 4-2

Το επόμενο τουρνουά του tour των βετεράνων της ATP, θα γίνει το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου, στο Delray Beach των Ηνωμένων Πολιτειών. Και εκεί το τουρνουά θα είναι ομαδικό, με τους Παγδατή, Haas και David Ferrer να έχουν ήδη επιβεβαιώσει τις παρουσίες τους, εκπροσωπώντας την Team World, που θα έρθει αντιμέτωπη με την Team America.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots